Workshop intuïtie

Wil je graag werken aan je eigen intuïtieve vermogen?  En vind je het leuk om met een kleine groep medecursisten samen te oefenen? Dan is deze cursus iets voor jou! Wees welkom en laat je verassen door wat deze ééndaagse cursus je brengt!

Intuïtie is een bron van kennis, die voor iedereen beschikbaar is. Vandaag komen er o.a. praktische oefeningen aan bod om je intuïtie te versterken. We gaan het ook hebben over hulpbronnen zoals engelen en gidsen.

De dag wordt gestart met een korte meditatie en het trekken van een inzichtkaart.

We gaan o.a. oefenen met intuïtief zenden en ontvangen. Dit doen we aan de hand van meditaties, één op één oefeningen en groepsoefeningen. Iedereen kan dit leren! 

Je intuïtie werkt als een spier, naarmate  je deze meer traint wordt hij sterker en krachtiger. Je zult versteld staan van wat je allemaal door krijgt.

Na een heerlijke lunch gaan we de geleide meditatie “ontmoet je gids” doen. Ook zullen we oefenen met readings aan de hand van foto’s van medecursisten. Iedere cursist mag foto’s meenemen, van mensen maar ook van dieren, zorg dat het gezicht en de ogen van de persoon (of dier) er duidelijk op staan.

Helderziend, heldervoelend, helderwetend, helderhorend, helderruikend, of helderproevend, welke past het best bij jou?

Ontdek vandaag jouw krachten en talenten!

 

Jij ontvangt:

  • 1x lunch, koffie, thee & versnaperingen
  • Lesmateriaal
  • een certificaat van deelname


Kosten:
Workshop intuïtie: €249,-

Tijd: 10.00-16.00

Leren is leuk, samen leren nog veel leuker. Geef je je samen met iemand op? Dan krijgen jullie 10% korting.