Intuïtie & Mediumschap

Intuïtie is een bron van kennis, die voor iedereen beschikbaar is. Een medium kan communiceren met overledene, gidsen en begeleiders vanuit de ongeziene wereld. Wil je graag werken aan je eigen groei en ontwikkeling en vind je het leuk om met een kleine groep medecursisten samen te oefenen? Wees welkom en laat je verassen door wat deze 2 daagse cursus je brengt!

Dag 1:

We starten de dag met een meditatie en het trekken van een inzichtkaart.

Het ochtend programma staat volledig in het teken van het versterken van je intuïtie. En leren we intuïtief zenden en ontvangen. Dit doen we aan de hand van meditaties, één op één oefeningen en groepsoefeningen. Iedereen kan dit leren!  Je intuïtie werkt als een spier, naarmate je meer je deze meer traint wordt hij sterker en krachtiger. Je zult versteld staan van wat je allemaal door krijgt. Helderziend, heldervoelend, helderwetend, helderhorend, helderruikend, of helderproevend, welke past het best bij jou? Ontdek vandaag jouw krachten en talenten!

Na een heerlijke lunch zullen we smiddags oefenen met readings aan de hand van foto’s van medecursisten. Iedere cursist mag foto’s meenemen, zorg dat het gezicht en de ogen van de persoon er duidelijk op staan.

Dag 2:

We beginnen deze dag met een geleide meditatie van 45 min. Vandaag doen we readings van personen die zijn overleden. Iedere cursist mag foto’s meenemen, zorg dat het gezicht en de ogen van het overledene er duidelijk op staan. Ook gaan we leren werken met de pendel. Uiteraard is er halverwege de dag weer een heerlijke lunch.

Jij ontvangt:

  • 2x lunch, koffie, thee & versnaperingen
  • Lesmateriaal
  • een pendel
  • een certificaat van deelname

Kosten:
Intuïtie en mediumschap: €475,-

Tijd: 10.00-16.00

Leren is leuk, samen leren nog veel leuker. Geef je je samen met iemand op? Dan krijgen jullie 10% korting.