Intuïtie & Communiceren met dieren

Vraag je je weleens af wat dieren zouden zeggen als ze konden praten? Of misschien krijg je al eens beelden door van de dieren om je heen? Wil je graag werken aan je eigen groei en ontwikkeling en vind je het leuk om met een kleine groep medecursisten samen te oefenen? Wees welkom en laat je verassen door wat deze 2 daagse cursus je brengt!

 
 

Dag 1:

We starten de dag met een meditatie en het trekken van een inzichtkaart.

Het ochtend programma staat volledig in het teken van het versterken van je intuïtie. En leren we intuïtief zenden en ontvangen . Dit doen we aan de hand van meditaties, één op één oefeningen en groepsoefeningen. Iedereen kan dit leren! Je intuïtie werkt als een spier, naarmate je deze meer traint wordt hij sterker en krachtiger. Je zult versteld staan van wat je allemaal door krijgt. Helderziend, heldervoelend, helderwetend, helderhorend, helderruikend, of helderproevend, welke past het best bij jou? Ontdek vandaag jouw krachten en talenten!

Na een heerlijke lunch zullen we smiddags in gesprek gaan met de dieren die op het centrum wonen.

Dag 2:

We beginnen deze ochtend met een geleide meditatie van 45 min. Deze dag gaan we oefenen met readings vanaf foto’s. Iedere cursist mag foto’s meenemen, zorg dat het gezicht en de ogen van het dier er duidelijk op staan. We zullen ook readings doen van overleden huisdieren en leren we werken met een pendel. Uiteraard is er halverwege de dag weer een heerlijke lunch.

Jij ontvangt:

  • 2x lunch, koffie, thee & versnaperingen
  • Lesmateriaal
  • een pendel
  • een certificaat van deelname

Kosten: € 475.-  

Tijd: 10.00-16.00

Leren is leuk, samen leren nog veel leuker. Geef je je samen met iemand op? Dan krijgen jullie 10% korting.