“CONTACT MET EEN PAARD OPENT JE HART”

Horsemagic

Paardencoaching is leuke en leerzame manier om jezelf nog beter te leren kennen. Je krijgt meer inzicht in je eigen manier van handelen, je gedrag of je overtuigingen. Sta je voor een moeilijke keuze? Of heb je een (levens)vraag waar je niet uitkomt? Ook hierbij is de kracht van paarden aanwezig om je te helpen. Paarden coaching kan voor een echte “eye-opener” zorgen.

Ook ben je hier welkom voor trauma- en rouw verwerking. Paarden hebben geen verwachtingen, geen oordeel en handelen vanuit vrijheid en onvoorwaardelijke liefde.

Paardencoaching werkt ook bijzonder krachtig voor kinderen. Zit jouw kind in een lastige periode? Door een scheiding, een overlijden van een dierbare of een traumatische ervaring? Kan jouw kind wat extra hulp gebruiken om meer zelfvertrouwen te krijgen en zijn/haar kwaliteiten verder te ontwikkelen? Wij bieden, tegen een speciaal tarief, een pakket aan voor paardencoaching voor kinderen vanaf 6 t/m 14 jaar. Omdat wij geloven in de kracht van paarden en omdat wij het belangrijk vinden zoveel mogelijk kinderen te laten ervaren wat dit voor hen kan betekenen.

Tijdens een paardencoach sessie is er geen ‘goed’ of ‘fout’ en hoef je alleen maar te ‘zijn’. Er is ruimte voor emoties om los te komen en te laten gaan. Ervaar de liefde en helende kracht van paarden en maak een afspraak om de coaches live te ontmoeten via gemmadijkman@gmail.com

Op maandagen en woensdagen is Horsemagic werkzaam op een zorgboederij met de kinderen uit het gezinshuis en gesloten voor sessies op locatie HCNL.

Kosten: Een losse sessie € 100,- Strippenkaart 3 sessies € 270,- (3 maanden geldig) 5 sessies € 420,- (5 maanden geldig)
Kindercoach pakket 3 sessies € 175,- 
Voor bedrijven gelden andere tarieven.

coaching

Onze coaches


COACH GEMMA

Mijn naam is Gemma. Sinds 2012 ben ik gecertificeerd Equine Assisted Coach.

8 jaar geleden heb ik de stap genomen om te verhuizen naar Bergen (L) omdat ik graag mijn droom wilde verwezenlijken. Nu woon ik aan het bos met mijn lieve dierenfamilie en geniet ik elke dag! Graag help ik jou ook om je hart te volgen en jouw weg naar geluk te vinden.

COACH JOLIE

Jolie is een paint merrie van 13 jaar oud, ze is oprecht, rustig en betrouwbaar. Ze houdt altijd een goede spiegel voor.

Zij is de perfecte coach voor mensen die graag een sessie willen doen in het kader van natuurlijk leiderschap, persoonlijke effectiviteit, communicatie vaardigheden en emotionele blokkades.

COACH STANLEY

Stanley is een shetland ruin van 14 jaar oud. Hij heeft al veel meegemaakt in zijn leven en is een voorbeeld van hoe je oude bagage los mag en kunt laten. Om weer terug te keren tot jezelf en te zijn wie je echt bent.

Hij heeft “mindfulness” uitgevonden en is de ideale partner om mee tot rust te komen van de hectiek van alle dag en te kijken naar de kern van wat er nu écht speelt.

Naast paardencoaching kun je hier ook terecht voor :

  • Access Bars behandeling
  • Natuurcoaching
  • Meditatie wandelingen
  • Sedona methode
  • Reiki behandeling
  • Chakra en aura healing
  • Familieopstelling
  • Schaalwandelen
  • Aromatherapie

Kwaliteitsgarantie: aangesloten bij beroepsorganisatie CAT en kwaliteitsregister KREACgallerij

Een indruk

van Horsemagic